Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla buluşmak

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, patlama noktasına geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, borçların hafifleyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızla buluşmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işarettir.

Rüyada kızla buluşmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle buluşmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak maddi durumunun düzeleceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiyle buluşmak önün açılacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments