Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle buluşmak

Rüyada sevgilisiyle buluşmak

Rüyada sevgilisiyle buluşmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada sevgilisiyle buluşmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle buluşmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle buluşmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle buluşmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, refaha erişileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir kızla buluşmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada camide buluşmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşlarla buluşmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments