Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği biriyle buluşmak

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada sevdiğiyle buluşmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, işlerinin bollaşacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle buluşmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle buluşmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle buluşmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak bebek sahibi olunacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşla buluşmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla buluşmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments