Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek

Rüyada sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek

Rüyada sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını sevgili gibi görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşı sevgili olarak görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments