Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşla sevgili olmak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, en büyük acılarının dineceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek geleceğe dair planlar yapacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, problemlerinin biteceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilinle görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, işlerinin bollaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments