Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı sevgili olarak görmek

Rüyada arkadaşı sevgili olarak görmek

Rüyada arkadaşı sevgili olarak görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sevgili olarak gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Rüyada eski arkadaşı sevgili olarak görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kısmetin bollaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisini öpmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, çok büyük miktarda para elde edeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını sevgilin görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla sevgilisini görmek dertleri biteceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments