Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, hem itibar edineceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • İlginç fikirler üretebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, stresinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının sevgili olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments