Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle arkadaşını görmek

Rüyada sevgiliyle arkadaşını görmek

Rüyada sevgiliyle arkadaşını görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle arkadaşını gördüyseniz:

  • Harakete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, amacına ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını sevgilinle görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek malvarlığının artacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek işlerinin azalacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek işlerinin daha da iyi olacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments