Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşı sevgili olarak görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek malının ve kazancının tam olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments