Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek sorunsuz geçeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, zor günlerin sona ereceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını gördüyseniz:

  • Gereken değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Rüyada arkadaşının sevgilisini aldattığını görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla aldattığını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin aldattığını görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak şöhret ve hayır getireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilin seni aldattığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından aldatıldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments