Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi uzaktan görmek

Rüyada sevgiliyi uzaktan görmek

Rüyada sevgiliyi uzaktan görmek zenginliğe kavuşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kötü noktalara geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uzaktan gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi uzaktan görmek inancının zayıflayacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini uzaktan görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini uzaktan görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, asil kimselerden çıkacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan mezar görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, umutlanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments