Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini uzaktan görmek

Rüyada sevgilini uzaktan görmek

Rüyada sevgilini uzaktan görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini uzaktan gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevgilini uzaktan görmek önemli bir makama terfi alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi uzaktan görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi uzaktan görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada uzaktan duman görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini uzaktan görmek bazı ortaklıklar kuracağına, oldukça büyük başarılara, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan tren görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada uzaktan yol görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments