Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliye uzaktan bakmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işarettir.

Rüyada denize uzaktan bakmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine inanılır.

Rüyada kabeye uzaktan bakmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan denize bakmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan birine bakmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada eve uzaktan bakmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada uzaktan eve bakmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments