Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek

Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek

Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, galibiyetlerinin artacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine inanılır.

Rüyada uzaktan tanıdığın birini gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada uzaktan tanıdığı birini görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan tanıdığın birini görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan tanıdık görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Rüyada trene uzaktan bakmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada uzaktan kale görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, yanlış işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan eve bakmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments