Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yeni projelere atılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan birinin geldiğini görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini uzaktan görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, rahata ereceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işarettir.

Rüyada uzaktan sevdiğini görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments