Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sezeryan olmak

Rüyada sezeryan olmak

Rüyada sezeryan olmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ticarette şansının düşeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sezeryan olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada sezen aksu görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir insanı görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevenlerin kavuştuğunu görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada sevmediği birini hamile görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını seyrelmiş görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği akraba görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kısmetlerin çoğalacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin yemeği yemek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments