Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi seyrettiğini görmek

Rüyada denizi seyrettiğini görmek

Rüyada denizi seyrettiğini görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kısmetli bir işe atılmaya, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Rüyada denizi seyrettiğini gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Rüyada deniz seyrettiğini görmek büyük başarılara imza atılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizi seyrettiğini görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yapılan planların alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle öpüşmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada sevmediğim birini dövmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin birine hediye vermek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle çıkmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, gururlandıracak işler yapacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin öldüğünü görmek bir işe soyunacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments