Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi oynarken görmek

Rüyada sevgiliyi oynarken görmek

Rüyada sevgiliyi oynarken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, güzel haberler alınacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi oynarken gördüyseniz:

  • Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Rüyada eski sevgiliyi oynarken görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi oynarken görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oymalı koltuk görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, eşi ile arasının açılacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek oynaması görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini top oynarken görmek inancından ödün vereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyulmuş diş görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenis oynayanları görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada oyulmuş göz görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments