Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebek oynaması görmek

Rüyada karnında bebek oynaması görmek

Rüyada karnında bebek oynaması görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebek oynaması gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Rüyada karnında bebek oynaması görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Rüyada anne karnında bebek eli görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kendisine olan güveninin artacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kar ve bebek görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği görmek hastalanacağına, üzüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde bebek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments