Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oymalı koltuk görmek

Rüyada oymalı koltuk görmek

Rüyada oymalı koltuk görmek şansının döneceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahatının kaçacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada oymalı koltuk gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada oymalı koltuk görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi oyulmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, şansının da döneceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada oynarken görmek hayallerinin de yarım kalacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada oynandığını görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada birini kumar oynarken görmek sinirlerinin yıpranacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada saçıyla oynandığını görmek haram mal yiyip içeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada basketbol oynayan birini görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, huzurlu günlerin biteceğine, ardından yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada futbol oynandığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments