Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı aslan görmek

Rüyada ayı aslan görmek

Rüyada ayı aslan görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ayı aslan gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Rüyada ayı ve aslan görmek yalnız hissetmeye, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada aslan ve ayı görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, her geçen gün başarıların artacağına işarettir.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayı aslan görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada aslan ayı görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayı ve domuz görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Rüyada ayı kafası görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru ayı beslemek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments