Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı kafası görmek

Rüyada ayı kafası görmek

Rüyada ayı kafası görmek koltuğunun yükseleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, bol kazanç getireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayı kafası gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada ayı kafası görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada küçük beyaz ayı görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada ayıyla boğuşmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ayı kovaladığını görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ayı tarafından kovalandığını görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve ayı görmek huzura erileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kirli işlere bulaşacağına inanılır.

Rüyada ayıcık görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, şansının yaver gideceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada ayı örmek her geçen gün başarıların artacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, ticaret sektörüne atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments