Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı ve aslan görmek

Rüyada ayı ve aslan görmek

Rüyada ayı ve aslan görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işarettir.

Rüyada ayı ve aslan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada ayı ve aslan görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı aslan görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işarettir.

Rüyada aslan ve ayı görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ayı görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada kedi ve ayı görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada oruç ayı görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah ayı görmek büyük adımlar atacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, iç açıcı sözlere delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments