Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ayı görmek

Rüyada aslan ayı görmek

Rüyada aslan ayı görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ayı gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada ayı aslan görmek fenalıkta bulunmaya, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı ve aslan görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine alamet eder.

Rüyada aslan ayı görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve ayı görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayı eti yemek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalettir.

Rüyada ayı dövmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı derisi yüzmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments