Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve ayı görmek

Rüyada aslan ve ayı görmek

Rüyada aslan ve ayı görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, güzelliklerle dolacağına, yeni iş teklifleri alacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve ayı gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine inanılır.

Rüyada ayı aslan görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada aslan ve ayı görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada aslan ayı görmek ruh sağlığının bozulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, halsizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayı ve aslan görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ayı boğmak güzel işler yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı patisi görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ayı ve yavrusu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments