Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru ayı beslemek

Rüyada yavru ayı beslemek

Rüyada yavru ayı beslemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru ayı beslemek gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada yavru ayı beslemek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Rüyada ayı yavrusu beslemek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayıyı beslemek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada ayı beslemek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde ayı beslemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsah beslemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada yavru kaplan beslemek başarılı işlere imza atılacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalettir.

Rüyada kaplan yavrusu beslemek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments