Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan kaplan ayı görmek

Rüyada aslan kaplan ayı görmek

Rüyada aslan kaplan ayı görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına yorulur.

Rüyada aslan kaplan ayı gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların incelenmesi gerekiyor.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, kişinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada kaplan ve ayı görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ayı ve kaplan görmek kötü haberler alınacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan yada kaplan görmek çalışmalarının beğenileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada evde aslan kaplan görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, rahat bir hayata sahip olmaya alamet eder.

Rüyada aslan ve kaplan görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına alamet eder.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, inancının eksileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments