Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kel görmek

Rüyada sevgiliyi kel görmek

Rüyada sevgiliyi kel görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kel gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada kel sevgili görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi kel görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini kel görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kel görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, önemli bir lider haline geleceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini kel görmek helal rızık yiyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kendi kafanı kel görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments