Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel sevgili görmek

Rüyada kel sevgili görmek

Rüyada kel sevgili görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, bunu şeref sayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kel sevgili gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada sevgilini kel görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini kel görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini kel görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kel görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kel sevgili görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kel bir insanı saçlı görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kel görünmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments