Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kel görmek

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kel gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, her şeyin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini kel görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kel sevgili görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada sevgilini kel görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kel görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini kel görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek sevgiliyi görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bereketin eksileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments