Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, helal rızka sahip olunacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Rüyada saçının ortasını kel görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine tabir olunur.

Rüyada kafanın ortasını kel görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, emeğinden hayır göreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulur.

Rüyada kafasının ortasının kel olduğunu görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorununu kolayca çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kel kestirmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada saçı kel olmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kel adamı saçlı görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının kel olduğunu görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments