Rüyada kendi kafanı kel görmek

Rüyada kendi kafanı kel görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Rüyada kendi kafanı kel gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kafanın ortasını kel görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunların artacağına işarettir.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Rüyada kafasi kel görmek kinin ve nefretin son bulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kafanı kel görmek çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada kafasının ortasının kel olduğunu görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işarettir.

Rüyada kendi kafasını kel görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Rüyada kel kafa öpmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top