Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini kel görmek

Rüyada sevgilisini kel görmek

Rüyada sevgilisini kel görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini kel gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada kel sevgili görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini kel görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini kel görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini kel görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kel görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kafanın ortasını kel görmek kendisiyle de gururlanacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada tepesinin kel olduğunu görmek ölümcül hastalıklara işaret, geçiminin yerinde olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments