Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini kel görmek

Rüyada sevgilini kel görmek

Rüyada sevgilini kel görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini kel gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Rüyada sevgilisini kel görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, herkesin takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kel görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, gereken sabrı göstereceğine delalettir.

Rüyada kel sevgili görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kel görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini kel görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini kel görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kel olan birini saçlı görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments