Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kefenle görmek

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi kefenle gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefenli görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işarettir.

Rüyada ölü birini kefenli görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kazancının günden güne azalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada kefenli birini gömmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek verimin her geçen gün artacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments