Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, birikmiş parasının olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek işlerin eski haline döneceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek çok güzel adımlar atılacağına, arabuluculuk yapılacağına, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek dileklerin kabul olacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada babasını kavga ederken görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kavga ederken görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments