Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ederken görmek

Rüyada kavga ederken görmek

Rüyada kavga ederken görmek beklenen mirasın alınacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada kavga ederken gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Rüyada kuzenini kavga ederken görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, evindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek bir daha kopmayacağına, zor zamanların sona ereceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına inanılır.

Rüyada anneyi kavga ederken görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işarettir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işveren koltuğunda oturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments