Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek iyi konumlara geleceğine, hayal kırıklığına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kötü düşmana, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini kavga ederken gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek başarılarının daim olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kötü sözler duyacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada kavga ederek ayrılmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kavga ederek ağlamak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, işlerinde kara geçeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek maddi anlamda rahatlamaya, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments