Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek eşlerin ayrılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, nimetin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini kavga ederken görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Rüyada kavga ederken ağlamak rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments