Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, ileriye gideceğine, kurtuluşa kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kavga ederken gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, maddi sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerini kavga ederken görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada babasını kavga ederken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ederken kan görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kuzenini kavga ederken görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kendini kavga ederken görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, günah ve suç işleyeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments