Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını kavga ederken görmek

Rüyada babasını kavga ederken görmek

Rüyada babasını kavga ederken görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalettir.

Rüyada babasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Rüyada babasını kavga ederken görmek bolluk ve bereket göreceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet eder.

Rüyada babanı kavga ederken görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı kavga ederken görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments