Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, alim insanlardan sayılacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını kavga ederken görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek rızkının sonsuz olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek dünya malı edineceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments