Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi karısıyla görmek

Rüyada sevgiliyi karısıyla görmek

Rüyada sevgiliyi karısıyla görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi karısıyla gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada sevgilisinin karısını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi karısıyla görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinizin karısını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek dileklerin gerçekleşeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, daima afiyette olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments