Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin karısını görmek

Rüyada sevgilisinin karısını görmek

Rüyada sevgilisinin karısını görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin karısını gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek büyük bir işe kavuşacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin karısını görmek takdir edileceği işler yapacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hasretlerin biteceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinizin karısını görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi karısıyla görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments