Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin karısını gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, önünün kapanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin eski karısını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ilim irfan sahibi olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşin yeni karısını görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin karısını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments