Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının eski sevgilisini görmek

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sorunlarını gidereceğine alamet eder.

Rüyada karısının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin eski karısını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek ekmeğine leke süreceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eski eşinin karısını görmek gelişiminin hız kazanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments