Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek ün sahibi olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, köşeye sıkıştıracağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek onlara hayrının dokunacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski karısını görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, onun her zaman başında olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski karısını görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments