Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi karanlıkta görmek

Rüyada sevgiliyi karanlıkta görmek

Rüyada sevgiliyi karanlıkta görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, haksızlığa uğrayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi karanlıkta gördüyseniz:

  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için, diğerlerinin önerilerini bir kenara bırakıp, kendi yolunuzdan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada sevgiliyi karanlıkta görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta sevgilini görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Rüyada karanlık odada namaz kılmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlığa doğru yürümek hayırlı kapıların açılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık dağda yürümek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments