Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta birinden kaçmak

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan kaçmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta birilerinden kaçmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada karanlık yerden kaçmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta mezar görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta bisiklet sürmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada karanlık dere görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, desteksiz kalacağına, başarılarının kalıcı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments