Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa doğru yürümek

Rüyada karanlığa doğru yürümek

Rüyada karanlığa doğru yürümek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada karanlığa doğru yürümek gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada karanlığa doğru yürümek dertlerinin bitip huzura ereceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlığa doğru koşmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeye doğru yürümek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yukarı doğru yürümek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, ömrün uzun olmasına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormana doğru yürümek böyle işlere kalkışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada yukarıya doğru yürümek kaderinin yüzüne güleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada dağa doğru yürümek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments